. osoba cita post ili komentare Bookmark | Twitter | Blog | Zarada |

Blog više nije aktivan, sadržaj bloga je preseljen na ovaj blog.

Ostali nacini zarade

Ovdje ce biti opisani još neki nacini internet zarade. Ovi nacini nisu provjereni s moje strane (nisam isplacen od njih, osim ako ne piše drugacije), tako da možda neki programi opisani ovdje ne isplacuju, stoga prije nego se registrirate na neki od ponudenih programa još jednom dobro pretražite internet u vezi s njima, da nebi uzalud trošili svoje vrijeme.

1. HYIP
http://www.cherryshares.com/
Najrizicniji nacin zarade ali s mogucnošce velike zarade (puno možete izgubit ali puno možete i dobit). Uglavnom radi se o tome da uložite nešto novaca i nakon odredenog vremena dobijete više novca nego što ste uložili. Na vecini stranica dobijete 120% uloženog nakon 5 dana ili 145% uloženog nakon 10 dana. Takve stranice vecinom su kratkog vijeka i treba rano uložit (dok je stranica nova) i rano se povuci. Na ove tipove stranica nikad ne ulažite više od onoga što nemožete izgubit.

cherryshares

2. Traffic Exchange (TE)
http://www.easyhits4u.com/
Tip zarade na kojoj cete potrošiti najviše vremena za ne baš puno novca ali stranica koju cu ovdje predstavit je najpouzdanija od takvog nacina zarade. Uglavnom ovaj nacin zarade je dosta slican PTC zaradi, i ovdje isto klikate na druge stranice ali sve stranice se listaju u jednom tabu i vrijeme koje je potrebno provesti na stranici je manje. Stranica koju cu ovdje
predstavit je najpoznatija od tog tipa zarade te cu opisat kako ona funkcionira, ali i druge stranice toga tipa zarade u principu rade na slican nacin. Na ovoj stranici ste placeni 0.3$ za 1000 stranica koje ste posjetili s time da nakon odredenog broja stranica posjecenih u danu dobivate razne bonuse. Uz to što za 1000 posjecenih stranica dobivate novce uz to dobivate i kredite koje možete iskoristiti da bi dobili posjetitelje za neku svoju stranicu (za 1 stranicu koju ste posjetili dobivate 1 kredit, tj. 1. posjetitelja za nekusvoju stranicu). Uza sve to dobivate i 0.1$ za svakog clana koji se registrira preko vas i posjeti barem 100 stranica.

Popular 1:1 Traffic Exchange


3. File Sharing
http://www.ziddu.com/
Ukratko, uploadate neki fajl i za svaki download dobivate novce. Uz to dobivate i novce ako se netko prijavi preko vas i uploada neki fajl. Za 1000 downloada dobivate 1$ a isplata je nakon 5$ na Paypal.




4. Picture Sharing
http://www.shareapic.net/
Slicno kao i File Sharing samo što je ovdje rijec o slikama. Za svaki pogled na neku vašu uploadanu sliku dobivate novac. Ali posjete iz razlicitih zemalja se razlicito placaju, najviše se placa za posjetitelje is SAD-a, Engleske, Kanade i sl. Najviše što možete dobit je 0.22$ za 1000 pogleda na vašu sliku, ali za posjete iz Hrvatske je znatno manje.




5. Link Sharing
http://www.linkbucks.com/
Radi na istom principu kao i File Sharing i Picture Sharing, samo što ste ovdje placeni ako netko klikne na vaš link. Isto kao i Picture Sharing, najviše ste placeni za posjete iz SAD-a, Engleske i sl. i to za 1000 posjeta do 0.5$. Za posjete iz Hrvatske je znatno manje, 5000 posjeta do 0.5$. Isplata je nakon 5$ na Paypal.




6. PPC Advertising (Pay Per Click)
http://www.bidvertiser.com/
Ako imate dobro posjeceni blog i uz to na engleskom jeziku onda je ovo prava stvar za vas. Samo postavite oglase na svoju stranicu i gledajte kako se zarada povecava. Ovaj nacin zarade je slican Googleovom AdSensu ali bez oštrih pravila i s isplatom na Paypal. Ali opet kao što je i sa ostalima nacinima zarade, ako imate blog na hrvatskom jeziku a uz to i sa malom posjecenošcu ne ocekujte veliku zaradu (ako je uopce i bude).



Za više informacija klikni ovdje

31.08.2009. - Komentari (0) - Link posta