. osoba cita post ili komentare Bookmark | Twitter | Blog | Zarada |

Blog više nije aktivan, sadržaj bloga je preseljen na ovaj blog.

Najbolji PTC forum



U ovom postu cu opisati po meni najbolji PTC forum. Istina, na nijedan drugi forum nisam ni registriran ali ne vjerujem da mogu biti bolji od ovoga, a razlozi ce biti navedeni u nastavku. Kao i svaki drugi PTC forum nudi sljedece mogucnosti:
- Downline Builder: Tu clanovi prezentiraju neku novu PTC stranicu sa osnovnim podacima i svojim referal linkom. Sljedeci koji napiše post u toj temi se mora registrirat na referal link prethodnog posta te ostaviti svoj referal link. I tako isto sljedeci post se registrira na referal link u prethodnom postu. Znaci svatko dobiva jednog referala. Pravila su da stranica koja je prezentirana vec nije prije predstavljena te se prije registriranja na prethodni post mora najaviti registracija
- Referral Exchange: Vrlo jednostavno, vi se registrirate preko necijeg referal linka a on se registrira preko vašeg (pod uvjetom da vec niste registrirani na toj stranici)
- Referral Deals: U ovoj sekciji možete se registrirati preko necijeg linka a on ce vam placati vaše klikove. Dobro proucite uvjete prije nego prihvatite "posao" jer npr.ako stranica preko koje se registrirate propadne prije nego ispunite uvjete onda necete biti placeni i bit ce to uzalud potrošeno vrijeme. Medu ostalim tu su i sljedece sekcije: sumnjive PTC stranice, pohvale i žalbe, nove PTC stranice, sekcija za oglašavanje i još puno toga.

No ono što ovu stranicu cini posebnom su brojne igre koje administrator foruma redovito postavlja.Te igre su sljedece:
1. Pogodi broj od 1 do 100
Ovo je igra u kojoj svaki clan ima pravo pogadati dva broja i ako je jedan od tih brojeva pobjednicki broj clan osvaja 5$ na svom Alertpay ili Paypal racunu. U ovoj igri sam vec pobijedio dva puta te sam dobio sveukupno 10$.
2. Pogodi broj od 1 do 1000
Ovo je igra u kojoj svaki clan ima pravo pogadati pet broja i ako je jedan od tih brojeva pobjednicki broj clan osvaja 10$ na svom Alertpay ili Paypal racunu.
3. Pobjednik tjedna
Igra u kojoj se svaki tjedan odabire jedan pobjednik slucajnim odabirom te dobiva 10$ na svoj Alertpay ili Paypal racun. Uvjeti su da clan ima preko 40 postova i da može samo jednom biti pobjednik. Uz to se mora i prijavit za igru kada ispuni uvjete.
4. Prvih 5 (10) postova
U ovoj igri prvih 10 clanova koji napišu post u za to predvidenu temu osvajaju 1$ na svoj Alertpay ili Paypal racun. U ovoj igri ssam vec osvojio 2$.
5. Referal natjecanja
Natjecanja u kojima prvih pet clanova s najviše referala (ili najviše referal postova ovisno o natjecanju) osvaja od 2.5$ do 25$ nagrade.

Uza sve to tamo možete pronaci i vlasnike nekih PTC stranica te moderatore istih. Neki od njih su vlasnici sljedecih stranica: pplinx, earneasycash, zonegpt, first5Clicks, ultimateclix, theclixWorld, foreverclix i neke druge stranice. Nakon što sam naveo mogucnosti i prednosti foruma vrijeme je da i napišem o kojem je forumu rijec. Dakle rijec je o earnmoneyspace forumu, ciji je vlasnik ujedno i vlasnik PTC stranica clicksia i Incentria. A ako se želite registrirati na ovaj forum možete to uciniti preko ovoga linka:
earnmoneyspace.com/forum/

A ispod možete vidjeti dokaze isplate koje sam dobio na nekim igrama na forumu.
opis slike
5$ na igri "Pogodi broj od 1 do 100"

opis slike
1$ na igri "Prvih 10 postova"

Da nebi bilo zabune, forum je na engleskom jeziku i poželjno je dobro poznavanje jezika.

28.05.2009. - Komentari (2) - Link posta