. osoba cita post ili komentare Bookmark | Twitter | Blog | Zarada |

Blog više nije aktivan, sadržaj bloga je preseljen na ovaj blog.

Uvod u PTC zaradu

Ovaj blog je otvoren da bi vam predstavio PTC stranice te internet zaradu preko tih stranica.

U ovom postu cu malo opisati o internet zaradi pomocu tih PTC stranica (Paid To Click). Vecina vas vec sigurno zna nešto o tome a za one koji ne znaju ovdje ce ukratko i jednostavno biti napisano i objašnjeno nešto o tome. Ako vam nije teško odvojiti 10 do 15 minuta na internetu onda je ovo prava stvar za vas.

Tu se radi o stranicama na kojima klikate na reklame koje se otvaraju u novom tabu. Te reklame moraju biti otvorene odredeno vrijeme da bi dobili novce na svoj racun. Najcešce PTC stranice placaju po 1 cent za jednu reklamu koju otvorite. Pravilo je da ne možete gledati više od jedne reklame u isto vrijeme i da ne možete istu reklamu vidjeti više od jednog puta u istom danu. Vi tu reklamu ne trebate gledati i citati, važno je samo da je ona otvorena u svome tabu, a vi dok ne istekne 30 sekundi (koliko ona najcešce treba biti otvorena) možete raditi nešto drugo na internetu. Moja je preporuka da se registrirate na više PTC stranica te svaku otvorite u svome tabu. Zatim samo po redu kliknite na jednu reklamu na svakoj PTC stranici te ce vam tako 30 sekundi naocigled brzo isteci. Na što više PTC stranica se registrirate to bolje, imat cete vecu zaradu a i 30 sekundi ce vam brzo proci.

Svaka PTC stranica ima svoju minimalnu isplatu (od 1 do 10 $), tj. broj dolara koje morate sakupiti da bi mogli zatražiti isplatu na svoj Alertpay ili Paypal racun (ovisno o stranici). Znaci da bi mogli zatražiti isplatu morate imati otvoren racun na Alertpayu ili Paypalu, mada njega možete otvoriti i kasnije (kada ostvarite minimalnu isplatu). Da bi brže zaradivali novce možete imati referale (druge ljudi koji klikaju i za sebe i za vas). Da bi dobili referale netko se mora registrirati preko vas na PTC stranicu ili možete kupiti referale ali to zahtjeva ulaganje novca. Vrijeme za isplatu (vrijeme koje je
potrebno da bi dobili novce na Alertpay racun nakon što ste zatražili isplatu) moše biti od 1 do 60 dana (ovisno o stranici). Da bi vrijeme za isplatu bilo krace (od nekoliko sati do nekoliko dana što opet ovisi o stranici) potrebno je kupiti premium racun, ali to opet zahtjeva ulaganje novca. Ali sa premium racunom dolazi i veci broj reklama na koje možete kliknuti. Za free usere broj reklama na koje se može kliknuti se krece od par do desetak reklama što opet ovisi o PTC stranici.

Vecina stranica isplatu vrši preko Alertpay-a. Prije nego zatražite isplatu (ili prije nego se registrirate na PTC stranicu) otvorite si racun na Aletpay-u.
Link za registraciju je ovaj:Aletpay
Kod registracije pišite tocne podatke jer inace ne možete dobiti novce sa racuna i da bi se registrirali morate imati najmanje 18 godina.

Neke PTC stranice vrše isplatu preko Paypala.
Da bi se registrirali na Paypal kliknite ovdje

Prije nego se registrirate i pocnete klikati na oglase ponovit cu neka osnovna pravila koja vrijede:
1. ne možete gledati više od jedne reklame u isto vrijeme
2. reklama mora biti otvorena odredeno vrijeme (najcešce 30 sekundi)
3. istu reklamu ne možete vidjeti više od jednog puta u jednom danu


Na ovaj blog cu postavljati linkove stranica koje sigurno placaju tj. koje su mene isplatile, postavit cu svoju listu scam stranica (stranica koje su prevarantske i koje ne isplacuju) te još par postova vezanih uz PTC (npr. koji su najčešći znakovi da je stranica scam i slicno tome).

30.01.2009. - Komentari (6) - Link posta